Άρθρα - Ροκ ιστορίες - 50 χρόνια, 2 παιδιά και 5 εγγόνια αργότερα...
Μία στην τύχη...
  • Time.jpg
Downloads
Επικοινωνία
Facebook
Mail: djcostas@gmail.com
Άρθρο Νο : 298
Audience : Default
Έκδοση 1.00
Ημερομηνία έκδοσης: 2021/4/16 7:39:59
Αναγνώσεις : 66
Ροκ ιστορίες

Η 21χρονη Judy έχει γενέθλια και κάνει δώρο στον εαυτό της ένα μικρό ταξίδι προς το Φεστιβάλ Μουσικής, που γίνεται 2 ώρες μακριά απ’ τη Νέα Υόρκη. Τελικός προορισμός της το… Woodstock. Όμως τ’ όχημά της την εγκαταλείπει στη Γέφυρα Tappan Zee.

Έχει να διανύσει 140 χιλιόμετρα ακόμα. Αλλά η Judy είναι αποφασισμένη. Κι ενώ έχει αρκετές επιλογές στη διάθεσή της εκείνη θα κάνει αυτό, που τελικά μοιάζει να είναι γραφτό της: Κάνει oτοστόπ.

Σταματά μπροστά της μία παρέα αγοριών και κοριτσιών, που είναι στριμωγμένοι μέσα σε δύο “σκαραβαίους” της εποχής και πηγαίνουν κι εκείνοι στο ίδιο Φεστιβάλ. Η Judy μπαίνει στ’ αυτοκίνητο, που οδηγεί ο 22χρονος Jerry.

Κι απ’ την πρώτη ματιά – και για τους δύο – o έρωτας είναι κεραυνοβόλος. Ζουν μαζί τις ιστορικές στιγμές του Woodstock. Δεν αφήνουν στιγμή ο ένας τον άλλον.

Resized Image


Μέσα στις καταρρακτώδεις βροχές και στις λάσπες του φεστιβάλ, σφιχτά αγκαλιασμένοι, ενώ ο Carlos Santana, η Janis Joplin, οι Who, ο Joe Cocker κι ο Jimi Hendrix βρίσκονται στη σκηνή.

Η Judy κι ο Jerry, από εκείνη τη μέρα -μέχρι και σήμερα- είναι μαζί.
Παντρεμένοι κι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Πάντοτε λάτρευαν να διηγούνται μ’ ενθουσιασμό τη μυθιστορηματική γνωριμία τους. Πάντοτε είχαν συναρπαστικές ιστορίες να πουν για όσα έζησαν κι όσα ερωτεύτηκαν.Όμως δεν είχαν κάποια κοινή φωτογραφία, κάποιο ντοκουμέντο από εκείνες στις στιγμές, που σημάδεψαν τη ζωή τους.

Και ξαφνικά, το 2019, στην επέτειο των 50 χρόνων του θρυλικού Woodstock βλέπουν στο PBS το ντοκιμαντέρ “Woodstock: Three Days that Defined A Generation” κι έκπληκτοι αναγνωρίζουν σε μια φωτογραφία τα πρόσωπά τους.

Resized Image


Ναι, τελικά κάποιος είχε απαθανατίσει τη Judy και τον Jerry. Ίδιο το βλέμμα. Ίδια η καρδιά. 50 χρόνια, 2 παιδιά και 5 εγγόνια αργότερα, ο Έρωτας, που έγινε βαθιά Αγάπη κι η μουσική, που σημάδεψε, σημαδεύει και θα σημαδεύει για πάντα τις ζωές των ανθρώπων...

Πέτρος Κουμπλής

Εκτύπωσω Μοιραστείτε αυτό το άρθρο