Άρθρα - Το χιούμορ είναι σοβαρή υπόθεση - Η μπύρα του Ray Parlour
Μία στην τύχη...
  • Puppy.jpg
Downloads
Επικοινωνία
Facebook
Mail: djcostas@gmail.com
Άρθρο Νο : 260
Audience : Default
Έκδοση 1.00
Ημερομηνία έκδοσης: 2021/2/8 4:52:29
Αναγνώσεις : 398
Το χιούμορ είναι σοβαρή υπόθεση

Ήταν Μάιος τoυ 2002 και γυρνούσαμε από τον τελικό του Κυπέλλου. Στο αεροπλάνο παρήγγειλα μια μπύρα αλλά ο Βενγκέρ με το που με είδε, είπε: ‘Όχι αλκοόλ. Έχουμε σημαντικό αγώνα με τη Γιουνάιτεντ σε λίγες μέρες.

Λίγο μετά αποφάσισα να αλλάξω θέση και πήγα στο πίσω μέρος που ήταν η οικογένεια μου, μπας και μπορέσω να πιω κάτι εκεί αλλά ο Βενγκέρ με ακολούθησε φωνάζοντας: ‘Αν σε δω να πίνεις, θα φας πρόστιμο’. Όταν προσγειωθήκαμε, πήγαμε με τους δικούς μου σ’ένα εστιατόριο να φάμε. Το μέρος όμως ήταν γεμάτο οπαδούς της Άρσεναλ που με κερνούσαν ασταμάτητα σαμπάνια.

Resized Image


Σαν να μην έφτανε αυτό, την επόμενη μέρα τα αδέρφια μου είχαν οργανώσει ένα πάρτι σε μια παμπ. Πέρασα για να πω ένα γεια αλλά πριν το καταλάβω είχα κατεβάσει 10 μπύρες και κατέληξα να κοιμάμαι πάνω σ’ένα τραπέζι.

Resized Image


Δεν είπα τίποτα στον Βενγκέρ, πήγαμε στο Ολντ Τράφορντ, κερδίσαμε και έκανα τόσο καλό ματς που ψηφίστηκα MοΜ. Μπαίνοντας στα αποδυτήρια με φώναξε ο Βενγκέρ. Φοβήθηκα ότι τα είχε καταλάβει όλα και ότι θα ακολουθούσε κατσάδα. Αντ’αυτού μου είπε: ‘Ήσουν φανταστικός σήμερα. Και ξέρεις γιατί, ε; Γιατί δεν σ’άφησα να πιεις εκείνη τη μπύρα στο αεροπλάνο”.

Γιώργος Κονδύλης
iperiodiko.gr

Εκτύπωσω Μοιραστείτε αυτό το άρθρο